Mihaela Tunjić Dolački Jozić

Mihaela Tunjić (Dolački Jozić) rođena je u Zagrebu gdje je pohađala glazbeni dječji vrtić u kojem se upoznaje s klasičnim baletom. Svoje osnovnoškolske i srednjoškolske dane provodi u Školi za klasični balet na Ilirskom trgu u Zagrebu. Tijekom školovanja, scensku je prasku stjecala u Baletu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Plesala je u predstavama: Orašar, La Sylphide, Đavo u selu, Bayadera i dr. Nakon završetka školovanja posvećuje se pedagoškom radu. 
Uz studij Komunikologije ispunjava svoje velike želje. Prvo vodi VIP sektor u klubu Aquarius na paškoj plaži Zrće, a zatim radi i kao članica kabinske posade u Croatia Airlinesu. 
Po završetku studija, početkom 2017. godine, zapošljava se u kreativnoj agenciji Umotvorine i gradi karijeru content managera. Danas zaposlena u TZ.
Njena ljubav prema tjelovježbi i kulturi zdravog života prerasla je okvire plesne umjetnosti te se danas  aktivno bavi pilatesom i yogom. Mihaela voli pomicati granice, u svemu traži predanost i potpuno zalaganje, pa tako i u radu s novim naraštajima.