Plesni klub Pinokio – tradicionalni gost na produkciji Plesnog centra Tala

Pinokio na produkciji

Dva puta godišnje, već tradicionalno početkom veljače i u lipnju Plesni centar Tala održava produkcije svojih plesnih programa na kojima polaznici pokazuju svoj trud, rad i znanje usvojeno tijekom redovitih treninga u različitim grupama, od početnih do naprednih i od najmlađih plesača do odraslih te od rekreativnih do profesionalnih. Dugogodišnja suradnja Pinokija i Tale već je postala tradicija, pa se i ove godine Pinokio predstavio u sklopu Taline produkcije .

Izazov za sve

Djeca, roditelji i voditelji znaju koliko je truda, vremena i odricanja uloženo u ples. Velik se izazov stavlja pred naše mlade plesače kada u tek nekoliko minuta imaju priliku pokazati najbolje od onoga što su naučili. Dakako, to nije nimalo jednostavno. Trema, žurba, nepoznati prostor, pritisak i želja da se da sve od sebe, samo su jedan dio koji pokraj redoslijeda pokreta, ograničenja koje nose predispozicije pojedinca i nebrojeno mnogo drugih čimbenika, trebaju savladati naši mladi plesači, ali sve to godinama gradi samopouzdanje kod djece.

Veliko hvala, vidimo se!

S toga, Pinokio klub za djecu ovim putem želi zahvaliti svojim polaznicima, njihovim roditeljima i svim voditeljima na strpljenju, trudu, podršci i volji. 

Uživajte u uspomenama koje je zabilježio objektiv našeg fotografa Renata Branđolice!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s